Werken bij Scriptie.nl | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Business Talent Network

Werken bij Scriptie.nl

Werken bij Scriptie.nl

Scriptie.nl is onderdeel van Business Talent Network (BTN). BTN is het grootste online recruitment platform voor jong hoogopgeleid talent.

 

BTN werkt voor ongeveer 300 multinationals zoals Shell, EY, Google, Heineken en Unilever. BTN helpt haar klanten bij het behalen van hun recruitmenttargets en het realiseren van hun arbeidsmarktcommunicatiedoelstellingen. Voor nagenoeg al haar klanten is BTN het belangrijkste instroom kanaal voor traineeships, business courses, inhousedagen, startersvacatures, young-professionalvacatures, professionalvacatures en stages.

 

BTN is 13 jaar geleden opgericht, is momenteel marktleider en groeit meer dan 50% per jaar. De laatste jaren maakt het bedrijf grote stappen. BTN is onlangs exclusief partner geworden van de FD Media groep op het gebied van jong hoogopgeleid talent.

 

Het team van BTN bestaat op dit moment uit ruim 30 medewerkers op het hoofdkantoor. Daarnaast zijn er meer dan 100 Talent Recruiters en City Marketeers in dienst. De ambitie van is om het bedrijf de komende twee jaar te verdrievoudigen.

 

Ben jij een winnaar en heb je concrete ideeën over hoe jij ons accountmanagement-, online-marketing-, design-, projectmanagement team kan versterken? Dan horen wij graag van je. Bekijk hieronder de vacatures.