Stage Communication People & Culture | Scriptie.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

WehkampStage Communication People & Culture

Aanmeld Deadline 26-02-2017
Type stage Werkstages
Duur in maanden
9
Richting

Communicatie

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO
Locatie
Zwolle
Salaris / maand
€ 375.-
Deadline:
26-02-2017 (Over Verstreken)
Richting:

Communicatie

Niveau:
HBO
Locatie:
Zwolle
Duur in maanden:
9
Startdatum:
-
26-02-2017
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Wehkamp

De functie

Met Wehkamp staan we aan de vooravond van een interessant traject waarin we Wehkamp nog verder “weatherproof” gaan maken. Onze afdeling zal de klassieke HR naam naast zich neer leggen en verder gaan als POC (People, Organisation & Culture). Daarbij past het opnieuw kijken naar onze employee journey in al zijn facetten van werving tot beoordeling, van trainingen tot compensatie, van reglementen tot een meer flexibele invulling van arbeidsvoorwaarden. Kortom het hele spectrum van onze activiteiten en communicatie gaan we aanpakken, zodat dit past bij de strategie van ons bedrijf en de dynamische ecommerce markt waarin we actief zijn.

Eén van de zaken die wij over de gehele employee journey gaan aanpassen is de “tone of voice” in al onze uitingen. Onze formats, standaardbrieven en ook regelingen staan klaar, maar we moeten ervoor zorgen dat wat we zeggen helder en simpel is, en past bij de cultuur die we beogen.

Om dit omvangrijke project in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair. Het leuke is dat jouw effort meteen zichtbaar zal zijn in velerlei vormen van communicatie vanuit Wehkamp, zowel intern als extern (bijv. via onze vacature site) en dat jij hier een belangrijke rol in gaat spelen.

Enerzijds zal de opdracht bestaan uit het verzamelen en analyseren van onze huidige communicatie, een plan maken hoe we onze ambities gaan waarmaken en anderzijds zal je zelf aan de slag gaan om onze communicatie te verbeteren en ook belangrijk; op elkaar af te stemmen. Het resultaat is een overall “tone of voice” die past bij Wehkamp, de juiste inhoud kent en medewerkers een passend gevoel geeft.

Jij vindt het leuk om hoog over een project heen te kunnen kijken en communicatiestromen met elkaar te verbinden, maar schroomt ook niet om handen uit de mouwen te steken en gewoon te beginnen. De duur van het traject zal 9 maanden tot een jaar zijn, dat kan je zelf vormgeven. Maar we hopen wel dat je snel kunt beginnen!

Lees meer

Functie-eisen

Wij verwachten van onze stagiair(e) Communication People & Culture dat je met een frisse blik meekijkt en gevraagd en ongevraagd je inbreng geeft. Daarnaast beschik je over het volgende profiel:

  • HBO student bij voorkeur opleidingsrichting communicatie, personeel & organisatie verandermanagement of bedrijfskunde
  • Resultaatgericht en uitstekende planningsvaardigheden
  • Enthousiast, accuraat, servicegericht en zelfstandig kunnen werken
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke vaardigheden
  • Goede kennis van MS-Office; affiniteit met het schrijven van teksten

Het gaat hier om een meewerkstage. De stagiair(e) is 32-38u per week beschikbaar voor minimaal 9 maanden. Wehkamp heeft ervaren praktijkbegeleiders die je begeleiden tijdens je stageperiode en je de mogelijkheid geven om te jezelf te leren kennen en ontwikkelen. Deze stage biedt je naast het opdoen van werkervaring ook een uniek kijkje achter de schermen van Wehkamp.

Lees meer

Wij bieden

  • Een aantrekkelijke stageplaats, waarbij je inzet wordt beloond en je werkt aan je ontwikkeling;
  • De kans om werkervaring op te doen bij de grootste en meest toonaangevende lifestyle webshop van Nederland;
  • Een stagevergoeding van € 375,- bruto per maand.
Lees meer

Interesse?

Herken je jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer direct door je gegevens achter te laten en een recent CV en motivatiebrief te uploaden. Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen, neem dan contact op met de afdeling HR via vacature@wehkamp.nl of telefonisch via 038-4973306.

Lees meer

Werken bij Wehkamp

Branche
Retail
Aantal landen
1
Hoofdkantoor Holland
Zwolle
Medewerkers NL
700