Stagiair(e) Private Banking, Charity Service | Scriptie.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Van Lanschot BankiersStagiair(e) Private Banking, Charity Service

Aanmeld Deadline 28-12-2016
Startdatum 28-12-2016
Type stage Werkstages
Richting

Banking

...
>> Alles bekijken
Niveau
WO
Locatie
Amsterdam
Deadline:
28-12-2016 (Over Verstreken)
Richting:

Banking

Niveau:
WO
Locatie:
Amsterdam
Startdatum:
28-12-2016
28-12-2016
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Van Lanschot Bankiers

Wat ga je bij ons doen?

Het betreft een stageopdracht waarbij je meewerkt aan de uitvoering, uitbreiding en verbetering van de Charity Service. De werkzaamheden zijn zeer divers, o.a. de administratieve ondersteuning van de uitvoering van de Charity Service, het organiseren van bijeenkomsten en het uitvoeren van kleine onderzoeken. Voor deze stage is het van groot belang dat je zelfstandig kan werken, initiatief neemt en zelf dingen oppakt.

Lees meer

Herken jij je in ons profiel?

Werken bij Van Lanschot betekent op de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven. Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

  • Je volgt een WO-opleiding, bij voorkeur Communicatie- en Informatiewetenschappen; 
  • Je bent een teamplayer;
  • Je bent analytisch sterk en werkt accuraat;
  • Je hebt interesse in en affiniteit met de financiële sector;
  • Je hebt interesse in en affiniteit met het onderwerp filantropie;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent proactief en zelfstandig;
  • Je beschikt over meer dan uitstekende taalkundige vaardigheden (Nederlands in woord en geschrift).
Lees meer

Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot en Kempen & Co is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners. Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

De afdeling
Voor de afdeling Charity Service (standplaats gecombineerd Apollolaan Amsterdam-Zuid en kantoor Den Haag) zijn wij op zoek naar een stagiair(e).

De afdeling Charity Service is een nieuwe en dynamische afdeling die onderdeel is van het Kenniscentrum (financiële planning). De Charity Service wordt momenteel uitgevoerd door één medewerker, Andrew Mackay. Andrew zal dan ook je stagebegeleider zijn.

Lees meer

Wat bieden we jou?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een passende stagevergoeding tegenover. Van Lanschot is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop mogelijkheden. Met een goede stagevergoeding en ruime aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, dragen wij bij aan een goede werkomgeving.

Lees meer

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op. Voor nadere informatie kun je bellen met Anniek Braat, Campus Recruiter, via telefoon 06 5117 2137 of a.braat@vanlanschot.com

Lees meer

Werken bij Van Lanschot Bankiers

Branche
Banking/Finance
Aantal landen
3
Hoofdkantoor Holland
´s-Hertogenbosch