Stage: hbo meewerkstage Bouwkunde | Scriptie.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Tata SteelStage: hbo meewerkstage Bouwkunde

Aanmeld Deadline 30-12-2016
Type stage Werkstages
Richting

Engineering

Techniek

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO
Locatie
Ijmuiden
Deadline:
30-12-2016 (Over Verstreken)
Richting:

Engineering

,

Techniek

Niveau:
HBO
Locatie:
Ijmuiden
Startdatum:
-
30-12-2016
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Tata Steel

Wat ga je doen?

Deze stageplaats wordt aangeboden door de  afdeling Infrastructure & Property Management, beheerteam Civiel en Bouwkunde. Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan verschillende onderdelen in de breedste zin van het woord. Hierbij kun je denken aan het maken van analyses van storingen en inspecties, het goed borgen daarvan, het opzetten van PO plannen en het verzorgen van handtekeningen voor werkvergunningen. Daarnaast zul je meedraaien in het beheerteam. Hier krijg je te maken met het aannemen van meldingen, het aanmaken van werkorders en het maken van draaiboeken.

Kortom: een allesomvattende stageplek waar je kennis kunt maken met verschillende werkzaamheden op verschillende niveaus. Zo zul je operationeel bezig zijn, maar ook op analytisch en tactisch niveau.

Lees meer

Herken jij jezelf hierin?

  • Je bent hbo student op zoek naar een stageplaats
  • Je bent de Nederlandse en Engelse taal machtig
  • Je hebt affiniteit met assetbeheer, industrie en techniek. Interesse voor havens en infrastructuur is een pre
  • Je bent handig met software en maakt deze je snel eigen (Beheerpaketten voor Vastgoedbeheer, NEN conditiemeting 2767, SAP, Excel)
  • Je werkt nauwkeurig, zelfstandig, integer en analytisch
  • Je kunt je herkennen in de volgende competenties: communicatief vaardig, enthousiast, flexibel
Lees meer

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende en leerzame stage met een goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke opdracht samen, zodat aan de eisen van jouw universiteit wordt voldaan. Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen een grote organisatie en Nederlands enige maakindustrie. Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van verbeterdoelstellingen. Een goede stagevergoeding spreekt voor zich.

Tijdens je stageperiode kun je regelmatig deelnemen aan evenementen, zoals stagiairrondleidingen en lunchlezingen. Verder bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Library Services en kun je tijdelijk gratis lid worden van onze interne vereniging voor jong hoogopgeleid personeel “De Magneet”. Wanneer je afstudeerperiode ten einde loopt heb je een evaluatiegesprek met één van de Campus Recruiters. Hierbij kijken we terug op je afstuderen en bespreken we samen met jou je carrière wensen bij Tata Steel. Je mag van ons verwachten dat wij actief werken aan het omzetten van jouw wensen in concrete mogelijkheden. 

Lees meer

Werken bij Tata Steel

Branche
Technology / Industry
Aantal landen
50
Hoofdkantoor Holland
IJmuiden
Medewerkers buitenland
35000
Omzet
11000