Duale hbo stageplaats Bedrijfskunde | Scriptie.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Tata SteelDuale hbo stageplaats Bedrijfskunde

Aanmeld Deadline 31-12-2016
Richting

IT

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO
Locatie
Ijmuiden
Deadline:
31-12-2016 (Over Verstreken)
Richting:

IT

Niveau:
HBO
Locatie:
Ijmuiden
Startdatum:
-
31-12-2016
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Tata Steel

Wat ga je doen?

Het kwaliteitsmanagementsysteem van de werkeenheid Ertsvoorbereiding wordt op het moment herzien. In dit systeem zijn de processen en beschrijvingen van de werkwijzen van de werkeenheid vastgelegd. Het herzien van het managementsysteem zal gefaseerd plaatsvinden. Jij gaat als medewerker kwaliteitsmanagement ondersteuning bieden bij het actualiseren van de verschillende onderdelen, waaronder het actualiseren van voorschriften en instructies.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
- verzamelen van relevante informatie en deze informatie via de interne website toegankelijk te maken
- afnemen van interviews om tot praktisch toepasbare instructies te komen
- adviseren bij het tot stand komen van instructies voor medewerkers van de Erstvoorbereiding
- beheren van een documentmanagementsysteem gebaseerd op SharePoint 

Lees meer

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent hbo student
 • Je volgt een duale opleiding richting management, economie en recht, bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of vergelijkbare studierichtingen
 • Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden
 • Je bent conceptueel denkend
 • Je kan goed zelfstandig werken
 • Je hebt kennis van of affiniteit met:​
  • SharePoint (Microsoft toepassing)
  • Schrijven van visuele instructies
  • Kwaliteitsmanagementsysteem
Lees meer

Wat bieden wij jou?

We bieden je een uitdagende en leerzame stage met een goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke opdracht samen, zodat aan de eisen van jouw universiteit wordt voldaan. Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen een grote organisatie en Nederlands enige maakindustrie. Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van verbeterdoelstellingen. Een goede stagevergoeding spreekt voor zich.

Tijdens je stageperiode kun je regelmatig deelnemen aan evenementen, zoals stagiairrondleidingen en lunchlezingen. Verder bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Library Services en kun je tijdelijk gratis lid worden van onze interne vereniging voor jong hoogopgeleid personeel “De Magneet”. Wanneer je afstudeerperiode ten einde loopt heb je een evaluatiegesprek met één van de Campus Recruiters. Hierbij kijken we terug op je afstuderen en bespreken we samen met jou je carrière wensen bij Tata Steel. Je mag van ons verwachten dat wij actief werken aan het omzetten van jouw wensen in concrete mogelijkheden.

Lees meer

Wat is jouw werkomgeving?

Als onderdeel van Manufacturing Iron & Steel produceren wij afdeling Ertsvoorbereiding (EVB) pellets en sinter voor de afdeling Hoogovens. Onze afdeling bestaat uit een Pelletfabriek een Sinterfabriek en Grondstoffenlogistiek. Wij krijgen erts van externe leveranciers aangeleverd en wij leveren de producten Pellets en Sinter aan de afdeling Hoogovens. Het is onze uitdaging om betrouwbaar te leveren aan de Hoogovens tegen de laagst mogelijke ketenkosten.

Lees meer

Werken bij Tata Steel

Branche
Technology / Industry
Aantal landen
50
Hoofdkantoor Holland
IJmuiden
Medewerkers buitenland
35000
Omzet
11000