Hbo Meewerkstage Campusrecruitment - Apeldoorn oud | Scriptie.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

AchmeaHbo Meewerkstage Campusrecruitment - Apeldoorn oud

Aanmeld Deadline 01-11-2016
Type stage Werkstages
Richting

HR

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO
Locatie
Zeist
Deadline:
01-11-2016 (Over Verstreken)
Richting:

HR

Niveau:
HBO
Locatie:
Zeist
Startdatum:
-
01-11-2016
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Stages van Achmea

De functie

Een stage waarbij je continu bezig bent met jonge mensen zoeken en benaderen, netwerken, talenten op de juiste plek krijgen en mensen serieus laten nadenken over ‘waarom deze werkgever?’ Ik heb het gevonden en nu zoek ik jou!

Achmea is voor mij bekend dankzij de reclames als ‘Even Apeldoorn bellen’ en ‘Ik app schade’. Leuke reclames, toch? Maar als we aan verzekeren denken, lijkt het al een stuk saaier. Uit ervaring kan ik inmiddels vertellen dat dát niet waar is.
Achmea staat namelijk, net als jij, middenin de realiteit van een wereld die snel verandert. De arbeidsmarkt die sterk in beweging is, flexibilisering, diverse wet- en regelgeving en voornamelijk digitalisering zijn zaken die ons direct raken.
Om mee te veranderen en te vernieuwen zijn wij continu op zoek naar jonge mensen die hun bijdrage kunnen leveren op diverse aandachtsgebieden. We zijn van mening dat een frisse blik en de nieuwe kennis van (bijna) afgestudeerden van groot belang zijn. Jij kunt één van hen zijn: de stagiaire die de jonge instroom organiseert.

Waar houd jij je mee bezig?

 • Het voeren van intakegesprekken met vacaturehouders van stages; 
 • CV-selectie; 
 • Wervingsplannen en campagnes realiseren; 
 • Organisatie van inhouse-events en selectiedagen; 
 • De analyse van onze campusrecruitmentprocessen; 
 • Sourcen en searchen op diverse (social media)kanalen naar de geschikte nieuwe collega; 
 • De mening van onze interne stakeholders; 
 • Monitoren van de campus instroom door middel van ons recruitmentdashboard; 
 • Meewerken en je frisse blik bieden in drieweekse sprints.

Je werkdag is een afwisseling van bovenstaande activiteiten en daarmee ontzettend divers. Je handelt om de naamsbekendheid te vergroten en het imago van Achmea te verbeteren. Daarnaast sluit je aan bij de verschillende overleggen binnen het team. We waarderen eigen inbreng over wat jij zou willen leren.

 • Wanneer doe je het goed? Als je de afdeling verder helpt met een frisse blik op ons werk en het campusrecruitmentvak, je bereid bent te leren en je kritische vragen durft te stellen. Daarnaast verken je de toekomstmogelijkheden binnen Achmea en kan je deze enthousiast overbrengen op de huidige starters op de arbeidsmarkt. Uiteindelijk sluit je je stage af met veel positieve energie en een leerervaring rijker. 
 • Wanneer doen wij het goed? Wij doen het goed als jij je stage goed kunt afsluiten, je iedere dag met plezier naar ons toe komt en als je iedereen gaat vertellen dat verzekeren helemaal zo saai nog niet is!
Lees meer

Het profiel

Om te beginnen volg je succesvol een HR of Bedrijfskundige opleiding op hbo-niveau. Natuurlijk heb je affiniteit met ‘recruitment’. Je hebt een vlotte babbel en kan inspelen op de wensen van zowel Achmea als van de potentiele collega’s. Anderen typeren jou als energiek, open, markt- en klantgericht, zelfstandig en proactief in het benaderen van zowel interne als externe mensen.
Het is een pré wanneer je eerder ervaring in het HR- en/of recruitmentvak hebt opgedaan. Daarnaast vinden we het leuk als naast je studie andere activiteiten hebt verricht.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Lees meer

Jouw afdeling

Als grootste verzekeraar van Nederland zijn wij binnen Achmea van waarde voor onze klanten. We helpen dagelijks circa tien miljoen particuliere klanten met bijvoorbeeld hun ziektekostenverzekering, schadeverzekering of rechtsbijstandverzekering. Achmea is het coöperatieve moederbedrijf van sterke verzekeringsmerken, waaronder Centraal Beheer, Zilveren Kruis. Interpolis en FBTO. Onze merken worden hoog gewaardeerd door hun klanten.
Deze stage vindt plaats op de Recruitmentafdeling, een onderdeel van HR. De afdeling recruitment houdt zich bezig met de werving en selectie van (jonge) professionals, trainees en talenten voor alle merken. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de strategische arbeidsmarktcommunicatie. Je maakt onderdeel uit van een bevlogen team vol expertise waarmee je werkt aan de verdere professionalisering van campusrecruitment binnen Achmea.

Lees meer

Wij bieden

Een leuke werkplek midden in de bossen van Apeldoorn waarbij gelijkwaardigheid een belangrijke kernwaarde is. Jouw collega’s zijn echte professionals op het gebied van recruitment en arbeidsmarktmarketing. Je krijgt goede begeleiding en kan altijd feedback of input vragen aan collega’s. Daarnaast krijg je een stagevergoeding van €400,- per maand op basis van een 36-urige werkweek. Wij zien je graag uiterlijk 1 februari starten. We verwachten dat de opdracht een doorlooptijd heeft van ongeveer vijf maanden.

Lees meer

Solliciteren en meer weten?

Ben je net zo enthousiast als ik, dan lees ik graag waarom je bij Achmea jouw unieke stage als campusrecruiter wilt lopen!
Voor vragen over de functie en de procedure kun je contact opnemen met mij, Sylvia Wools, op 0613721102 of op sylvia.wools@achmea.nl.
De procedure bestaat uit twee gesprekken en een online assessment.

De sluitingsdatum van de vacature is 20 november 2016.

Lees meer

Werken bij Achmea

Branche
Banking/Finance
Pension / Insurance
Aantal landen
5
Hoofdkantoor Holland
Apeldoorn
Medewerkers buitenland
18000
Medewerkers NL
15000
Omzet
500