Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Statistiek manual

Onderzoek is een essentieel onderdeel van je afstudeerscriptie. Bij veel onderzoeken geldt dat er ook een groot deel statistiek bij komt kijken. Omdat voor veel studenten statistiek toch een lastig onderdeel is, heeft Scriptie.nl een duidelijke handleiding opgesteld voor het opzetten en uitvoeren van statistisch onderzoek. Ook bieden wij een SPSS- en een onderzoekskunde-handleiding aan, deze kun je vinden onder het onderdeel scriptiehulp.

De statistiek manual is een initiatief van een aantal studenten met verschillende academische achtergronden, zowel technische als economische. Zij hebben geprobeerd om alle noodzakelijke kennis samen te vatten en in gebruikelijke taal uiteen te zetten. De schrijvers van deze handleiding gaan er van uit dat de lezers al enige voorkennis hebben van de basisbeginselen van de statistiek.

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu