Siegenbeek Scriptieprijs 2013 | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij Universiteit Leiden

Branche
Government / Education / Research
Aantal landen
1
Hoofdkantoor Holland
Leiden
Medewerkers NL
4000

Universiteit Leiden: Siegenbeek Scriptieprijs 2013

Datum 27-08-2013
1st prize
€500
Locatie
Location: 
Leiden
31-01-2014
Deadline
Verstreken

Samenvatting

Alumnivereniging Siegenbeek looft jaarlijks de Siegenbeek Scriptieprijs uit voor de beste masterscriptie op het gebied van de Nederlandse taal- en letterkunde of cultuur. Deze prijs bestaat uit € 500,- en een prachtige oorkonde. Iedereen die in het jaar 2013 zijn of haar master heeft gehaald binnen de opleiding Nederlands of Dutch Studies en een 7,5 of hoger voor zijn/haar masterscriptie kreeg, kan meedingen naar de Siegenbeek Scriptieprijs 2013. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Die jury bestaat uit de Siegenbeek-leden Jan Bos (boekhistoricus en penningmeester van Siegenbeek), Jos Paardekooper (docent en stadsdichter van Deventer), Kees Thomassen (conservator en marge-drukker) en Christine Swanckhuizen (Tabula Rasa).

Aanmelden

De uiterste inleverdatum is 31 januari 2014. Na die datum zal de jury zich buigen over de ingeleverde werken. De winnaar van de Siegenbeek Scriptieprijs zal worden gehuldigd tijdens de jaarlijkse Siegenbeek alumnidag in het voorjaar. De uitslag wordt ook bekendgemaakt op de website van Siegenbeek en het juryrapport verschijnt tevens in Metaal.  

Stuur je masterscriptie voor 31 januari 2014 naar:

Siegenbeek, Alumnivereniging voor Leidse Neerlandici
Postbus 9515 2300 RA Leiden o.v.v. 'Siegenbeek Scriptieprijs'.
En stuur een digitale versie naar bestuur@siegenbeek.nl

Voor meer informatie klik op 'lees meer en aanmelden'

Herinner mij

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu