Scriptiestage Audit – Maastricht | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij EY

Branche
Accountancy
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Aantal landen
150
Hoofdkantoor Holland
Rotterdam
Medewerkers buitenland
212000
Medewerkers NL
3500

EY: Scriptiestage Audit – Maastricht

Datum Doorlopend
Richting
Accounting
Finance
...
>> Alles bekijken
Locatie
Location: 
Maastricht
01-10-2016
Deadline
Verstreken

Beschrijving

EY Accountants zoekt een scriptie stagiair(e) voor de controlepraktijk (Audit) op kantoor Maastricht!
 
Wil jij ervaren hoe het is om bij EY te werken? En wil jij jezelf verder ontwikkelen door vakgerichte praktijkervaring op te doen? Dan is een functie als stagiair bij EY wellicht iets voor jou! Een stage bij EY biedt jou de gelegenheid om waardevolle en relevante ervaring op te doen.
 
Wij zoeken een gemotiveerde student(e) die als scriptie stagiair aan de slag gaat bij de controlepraktijk.
Lees meer

Functie

Het einde van je studie is in zicht, nog één uitdaging te gaan; het schrijven van je scriptie! Wij vinden het belangrijk dat je zelf een onderwerp aandraagt. Je gaat je tenslotte een lange tijd verdiepen in een specifiek thema. Dit onderwerp gaat dan in een richting waar jouw interesse naar uit gaat. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om mee te lopen binnen de controlepraktijk/Assurance afdeling en werkzaamheden uit te voeren bij de klant. Zo kun je ontdekken hoe het is om in een internationale odnerneming te werken, waar mensen zich onderscheiden door wie ze zijn en wat ze kunnen. Je kunt in een korte periode heel veel ontdekken over het werkende leven, over wie we zijn, hoe we werken en of jij je thuis voelt bij EY. De belangrijkste vaardigheden die je als Accountant nodig hebt, haal je niet uit de boeken, maar de praktijk. Als stagiair loop je daarom mee met de praktijkgroep van jouw voorkeur. Mocht je na verloop van tijd interesse krijgen in een van de sub-servicelines van EY Assurance, dan denkt EY graag mee over de (opleidings-) mogelijkheden. Alle stagiairs krijgen van ons een vast maandelijkse vergoeding.

Lees meer

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en op basis van jouw onderwerp zullen we je een mentor toewijzen, die jou van feedback voorziet en je begeleidt. 

Lees meer

Afdeling

EY Assurance Services speelt een essentiële rol in de economie, door bedrijven, investeerders en regelgevende instanties vertrouwen te bieden wat betreft de geldigheid van de jaarrekening en/of kritische bedrijfsinformatie of -processen. Je gaat aan de slag in de controlepraktijk. Deze afdeling controleert bij cliënten in teamverband jaarrekeningen. Door de teamindeling wordt er veel samengewerkt met collega's. Daarnaast wordt men ingezet bij het uitvoeren van bijzondere opdrachten. Het klantenpakket bestaat uit bedrijven, die variëren van mulitinationals tot snelgroeiende ondernemingen, in een groot scala aan sectoren.

Lees meer

Perspectief

Als je na je stage start bij EY vinden we het belangrijk om je en gedegen opleidingstraject aan te bieden. Op deze manier kun je jezelf nog verder ontwikkelen in de richting van jouw voorkeur. Dit kunnen zowsel externe als interne opleidingen zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden kijk je op:
Lees meer

Profiel

Naast Financials, Economen en Bedrijfskundigen heeft EY een sterke behoefte aan toptalenten in andere studierichtingen zoals Technici, ICT’ers en Econometristen. Herken jij je in onderstaande profiel?

  • Je bent bezig met een HBO of WO opleiding in een van de bovengenoemde richtingen
  • Affiniteit met Assurance werkzaamheden
  • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen.
  • Je hebt een pro-actieve houding en bent communicatief sterk.
  • We zoeken collega’s die: maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug hebben en de focus op kwaliteit
Lees meer

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu