Scriptieprijs ZiPconomy | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij ZiPconomy

Branche
Accountancy
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
HR
Aantal landen
150
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam

ZiPconomy: Scriptieprijs ZiPconomy

Datum Doorlopend
Richting
HR
...
>> Alles bekijken
1st prize
€2 500
Locatie
Location: 
Leiden
10-03-2016
Deadline
Verstreken

Aanmelden 2015

De termijn voor aanmelden is ondertussen verlopen. Maar je kunt je wel alvast voorlopig aanmelden voor de scriptieprijs 2015. Klik op 'Lees meer & Aanmelden' en vul het formulier in.

Lees meer

Scriptieprijs

ZiPconomy wil jongeren meer betrekken bij de enorme veranderingen die plaats vinden op de arbeidsmarkt. Daarom reiken wij jaarlijks een Scriptieprijs uit aan de beste Masterscriptie van een Nederlandse of Vlaamse onderwijsinstellingen.

De scripties dienen te gaan over een van de thema’s van ZiPconomy: flexibilisering van arbeid, organisaties en de veranderende arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld onderzoek naar nieuwe organisatie- of werkvormen, over flexwerkers, Zzp’ers, beleidsvorming en wetgeving op dit terrein, de uitzend- of bemiddelingssector, de rol van internet en social media hierbij, etc.

Lees meer

Succesvolle jaargangen

Na de succesvolle jaargangen 2012 en 2013 heeft ZiPconomy ook in 2014 weer een scriptieprijs toegekend. Inzendingen konden tot 1 september 2014 opgestuurd worden. Drie genomineerden mochten hun onderzoek tijdens ons najaar seminar op 13 november in het SER gebouw hun onderzoek presenteren. Na die finale-ronde koos de jury Maarten de Ridder uit tot winnaar 2014 .

De termijn voor aanmelden voor 2014 is ondertussen verlopen. Maar je kunt je wel alvast voorlopig aanmelden voor de scriptieprijs 2015. Zie het Reglement zipconomy scriptieprijs 2014 voor de spelregels en procedure van de scriptieprijs.

Lees meer

Ondersteuning Scripties

ZiPconomy wil met deze prijs jongeren meer betrekken bij de veranderingen op de arbeidsmarkt. En kwalitatief onderzoek daarnaar stimuleren. We ondersteunen daarbij studenten ook graag bij doen van hun (master)onderzoek. Bijvoorbeeld door het aanreiken van onderwerpen, contact leggen met organisaties waar onderzoek gedaan kan worden of het uitzetten van vragenlijsten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Lees meer

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu