Scriptieprijs Pensioenen 2013 | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij PwC

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Aantal landen
158
Hoofdkantoor Holland
Amsterdam
Medewerkers buitenland
180500
Medewerkers NL
4300

PwC: Scriptieprijs Pensioenen 2013

Datum Doorlopend
Richting
Juridisch
...
>> Alles bekijken
1st prize
€2 500
Locatie
Location: 
Amsterdam
01-10-2013
Deadline
Verstreken

Je achtergrond

De Scriptieprijs Pensioenen is een initiatief van mr. Bastiaan Starink, docent aan de Universiteit van Tilburg en werkzaam bij PwC.

Wil je meedoen, dan kun je met hem contact opnemen. Op 1 oktober 2013 sluit de aanmeldingstermijn, waarna je scriptie door een deskundige jury van academici, politici en specialisten wordt beoordeeld. Of je met jouw thesis in de prijzen valt, weet je eind 2013.
Tijdens een feestelijke prijsuitreiking maken we dan de winnaar bekend. Sta je op het punt om je studie fiscaal recht, fiscale economie of civiel recht met een masterscriptie af te ronden, dan kun je je opgeven voor de Scriptieprijs Pensioenen 2013.

Als enige voorwaarde stellen we dat je aan een Nederlandse universiteit afstudeert en dat je een afstudeeronderwerp kiest waarin pensioen vanuit een fiscaal juridisch, fiscaal economisch of civiel juridisch perspectief wordt belicht. Ook als je al bent afgestudeerd, zij het na 1 oktober 2011, kun je nog meedingen naar de scriptieprijs. Het is verstandig om er op tijd bij te zijn, want een werkstudentschap of startersfunctie behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu