Master Thesis Award 2011 | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij EY

Branche
Accountancy
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Aantal landen
150
Hoofdkantoor Holland
Rotterdam
Medewerkers buitenland
212000
Medewerkers NL
3500

EY: Master Thesis Award 2011

Datum 25-08-2011
Richting
Accounting
...
>> Alles bekijken
Locatie
Location: 
Rotterdam
01-07-2011
Deadline
Verstreken

Samenvatting

Ernst & Young daagt veelbelovende studenten uit !

Ernst & Young reikt dit jaar voor de zesde keer de Master Thesis Award Accountancy uit. Master studenten die tussen 1 juni 2010 en 1 juli 2011 hun master scriptie over een accountancy gerelateerd onderwerp schrijven, kunnen zich hiervoor inschrijven. Op 25 augustus 2010 maakt de jury de winnaar bekend. De eerste prijs bedraagt 3000 euro, de tweede prijs bedraagt 2000 euro, en de derde prijs bedraagt 1000 euro.

Ernst & Young nodigt de accountants van de toekomst uit om tot 1 juli 2010 hun scripties in te zenden. De deskundige jury onder leiding van prof. Auke de Bos beoordeelt alle inzendingen en kijkt daarbij vooral naar originaliteit, wetenschappelijkheid en praktische relevantie. Uit de inzendingen worden een aantal kandidaten genomineerd, die op 25 augustus tijdens een enerverend programma om de titel zullen strijden. Auke de Bos: “Wij beoordelen scripties op originaliteit, wetenschappelijkheid en praktische relevantie. We zijn op zoek naar scripties waaruit het talent van de student blijkt. “

Er is een veelheid aan onderwerpen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan accountantscontrole, interne beheersing, financiële verslaggeving, corporate governance, maatschappelijk verantwoord ondernemen of IFRS. In 2010 heeft Henk-Jan Nanninga van de Rijksuniversiteit Groningen de Master Thesis Award Accountancy ontvangen voor zijn scriptie Marking-to-Market or Marking-over-the-Market? The Influence of Measurement of Financial Instruments at European banks on Procyclicality.

Aanmelden

Met de Master Thesis Award Accountancy stimuleert Ernst & Young het schrijven van (goede) academische scripties. Daarnaast benut Ernst & Young deze mogelijkheid om in contact te komen met talentvolle potentiële medewerkers.

Studenten die in aanmerking willen komen voor de Ernst & Young Master Thesis Award, kunnen hun scriptie sturen aan: masterthesis@nl.ey.com. De scriptie dient voor 1 juli te worden ingestuurd. In de mail dient te worden vermeld aan welke universiteit de student afstudeert, de studierichting, onderwerp van de scriptie, afstudeerdatum, cijfer, naam, adresgegevens en telefoonnummer. Kijk voor de voorwaarden om deel te nemen in het reglement op http://www.ey.com/NL/nl/Careers/Students/Programs/Master-Thesis-Award.

Herinner mij

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu