Leonardo da Vinci Afstudeerprijs | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij Leonardo da Vinci Afstudeerprijs

Branche
Engineering / Real Estate

Leonardo da Vinci Afstudeerprijs: Leonardo da Vinci Afstudeerprijs

Datum Doorlopend
Richting
Techniek
...
>> Alles bekijken
1st prize
€2 000
Locatie
Location: 
Roermond
01-03-2015
Deadline
Verstreken

Leonardo da Vinci Afstudeerprijs

Bouwforum Leonardo da Vinci looft de Leonardo da Vinci Afstudeerprijs uit voor de beste universitaire masterscriptie. Met de Afstudeerprijs wil het Bouwforum de aandacht vestigen op bouw- & vastgoed gerelateerde vraagstukken, daarmee studenten uitdagen en een podium creëren voor excellente studenten.

De Afstudeerprijs is verder een uitgelezen mogelijkheid om talent op dit gebied te ontdekken en nieuwe ideeën op te doen. Ook wil het Bouwforum als netwerkorganisatie middels deze Afstudeerprijs haar maatschappelijke betrokkenheid uitdragen.

 De jury van de Afstudeerprijs bestaat uit zowel wetenschappers als ook professionals uit de bouwpraktijk, Cees Kleinman, Hans Cauberg, Paul Smeets en Maarten Engelman, allen lid of oud-lid van Bouwforum Leonardo da Vinci. De jury toets de scriptie-inzendingen aan een viertal criteria: vernieuwend, academisch, consistent en maatschappelijk relevant.

Lees meer

Leonardo da Vinci Afstudeerprijs 2015

Bouwforum Leonardo da Vinci reikt ook in 2015 in de Afstudeerprijs uit voor de als best beoordeelde afstudeerscriptie. Diegene die de winnende masterscriptie met een onderwerp dat past binnen het jaarthema 2014-2015 van Bouwforum Leonardo da Vinci "leren van het verleden” schrijft, verdient een presentatiekans bij het Bouwforum en tweeduizend euro. Voor 1 maart 2015 kunnen studenten een masterscriptie of een afstudeeropdracht inleveren.

Lees meer

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu