J.P.A. François Prize (international law) | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij J.P.A. Françoisprijs

Branche
Law / Fiscal / Notary

J.P.A. Françoisprijs: J.P.A. François Prize (international law)

Datum Doorlopend
Richting
Juridisch
...
>> Alles bekijken
1st prize
€2 000
Locatie
Location: 
Maastricht
01-01-2016
Deadline
Verstreken

J.P.A. Françoisprijs (internationaal recht)

De J.P.A. Françoisprijs is een prijs die tweejaarlijkse wordt uitgereikt ter aanmoediging van de studie in het volkenrecht en het internationaal privaatrecht.

Deze prijs van € 2000,- wordt uitgereikt voor een scriptie, wetenschappelijk artikel of ander soortgelijk geschrift (proefschriften komen niet in aanmerking) op het terrein van het volkenrecht of het internationaal privaatrecht. Zij die studeren aan een Nederlandse universiteit of daar masterexamen hebben afgelegd, kunnen meedingen naar deze prijs, mits zij op het moment van inzending niet ouder zijn dan 30 jaar of minder dan 2 jaar geleden het examen hebben afgelegd.

De inzendingen zijn beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Prof.mr. L. Strikwerda, voormalig Advocaat-Generaal bij de Hoge Raad der Nederlanden en thans hoogleraar international privaatrecht aan de Tilburg Law School. De overige leden zijn Prof.mr. L. Lijnzaad, Juridisch Adviseur van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht, en dr.mr. Ch.Y.M. Paulussen, senior onderzoeker bij het T.M.C. Asser Instituut.

Lees meer

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu