Johanna W.A. Naberprijs | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij Vereniging voor Vrouwengeschiedenis

Branche
Government / Education / Research

Vereniging voor Vrouwengeschiedenis: Johanna W.A. Naberprijs

Datum 06-04-2015
Richting
HR
...
>> Alles bekijken
1st prize
€500
Locatie
Location: 
Amsterdam
06-01-2015
Deadline
Verstreken

Ding mee naar de Johanna W.A. Naberprijs 2015

Is jouw scriptie over vrouwen- en/of gendergeschiedenis € 500 waard?

In het voorjaar van 2015 wordt voor de dertiende maal de Johanna W.A. Naberprijs uitgereikt voor de beste afstudeerscriptie (Master niveau, doctoraal scriptie of licentieverhandeling) op het gebied van vrouwen-/gendergeschiedenis. Deze prijs wordt uitgeloofd door Atria, kennisinstituut voor emancipatie en vrouwengeschiedenis en de Vereniging voor Genderschiedenis (VVG) met als doel het onderzoek op het gebied van vrouwen-/gendergeschiedenis te bevorderen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging voor Gendergeschiedenis (VVG) in april 2015.

Heb jij een scriptie geschreven op dit gebied? Dan roepen Aletta en de VVG je op mee te dingen naar deze prijs waar je € 500 mee kunt verdienen. En de eer natuurlijk! De prijs is genoemd naar Johanna Wilhelmina Antoinette Naber (1859-1941), schrijfster van talrijke historische studies en in 1935 één van de oprichtsters van het Internationaal Archief voor de Vrouwenbeweging (nu Atria, kennisinstituut voor emancipatie en vrouwengeschiedenis).

Lees meer

Voorwaarden voor deelname

Iedereen die aan een Nederlandse of Vlaamse universiteit of hogeschool een afstudeerscriptie op het gebied van vrouwen- en/of gendergeschiedenis heeft geschreven, komt in aanmerking voor deze prijs. Je hoeft geen historica/historicus te zijn, als het onderwerp van de scriptie maar betrekking heeft op vrouwen-/gendergeschiedenis. Je scriptie moet afgerond zijn tussen 1 december 2013 en 1 december 2014.

De sluitingsdatum voor inzending van je scriptie met ingevuld deelnameformulier is 6 januari 2015.

Lees meer

Deelnemen of vragen

Het deelnameformulier kan je opvragen bij Atria (waar je ook met vragen terecht kan):
Atria (voorheen Aletta) / Johanna W.A. Naberprijs 2012, Vijzelstraat 20, 1017 HK Amsterdam

info@atria.nl

Lees meer

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu