Internet Scriptieprijs | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij Internetscriptieprijs

Branche
Law / Fiscal / Notary
Telecom / IT

Internetscriptieprijs: Internet Scriptieprijs

Datum Doorlopend
Richting
Juridisch
...
>> Alles bekijken
1st prize
€1 500
Locatie
Location: 
Amsterdam
23-03-2015
Deadline
Verstreken

Internet scriptieprijs

Heb je een masterscriptie geschreven over een onderwerp dat te maken heeft met internet en recht en is deze beoordeeld en goedgekeurd na 20 januari 2014 , aarzel dan niet en stuur hem in! Om een idee te geven, afgelopen edities zijn gewonnen door scripties over de verwerking van persoonsgegevens door mobiele apps, geneesmiddelenverkoop op internet, de vermogensrechtelijke status van virtuele spelobjecten, de bewaarplicht voor verkeersgegevens, internettoegang als universele dienst en domeinnaamrecht.
 
De uiterlijke inleverdatum is 23 maart 2015, dus ook diegenen die hun scriptie nog niet - helemaal - af hebben, hebben met de Internet Scriptieprijs een extra goede reden om op tijd hun scriptie over internet en recht af te ronden. De finalisten mogen namelijk hun scriptie presenteren op een juridisch symposium in april 2015. De winnaar gaat daarnaast ook nog eens met €1500 en een mobiel internetabonnement van XS4ALL naar huis.

Lees meer

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu