Halkes Scriptieprijs | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij Institute for Gender Studies

Branche
Government / Education / Research

Institute for Gender Studies: Halkes Scriptieprijs

Datum Doorlopend
Richting
HR
...
>> Alles bekijken
1st prize
€500
Locatie
Location: 
Nijmegen
08-10-2015
Deadline
Verstreken

Beschrijving

Heb je een scriptie geschreven over gender, seksualiteit of emancipatie?
Dan maak je kans op de prof. dr. C. Halkes Scriptieprijs 2013-2015 van het Institute for Gender Studies.

Lees meer

Halkes Scriptieprijs

De prof.dr. C. Halkes Scriptieprijs is in 1995 door het Institute for Gender Studies ingesteld ter gelegenheid van zijn 10-jarig bestaan. De prijs is vernoemd naar prof. dr. Catharina Halkes, voormalig bijzonder hoogleraar 'Feminisme en Christendom' en een van de grondlegsters van vrouwenstudies aan de R.U. Nijmegen. De prijs wordt eens per twee jaar uitgereikt.

Lees meer

Het Institute for Gender Studies

Het Institute for Gender Studies looft in 2015 voor de tiende keer de prof. dr. C. Halkes Scriptieprijs uit voor de beste en meest vernieuwende MA scriptie over vrouwen, gender, seksualiteit of emancipatie geschreven aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Scripties afgerond in de periode 01-09-2013 tot 01-09-2015 kunnen meedingen. De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 500,-- voor de winnaar en de mogelijkheid de scriptie te bewerken tot een artikel voor het Tijdschrift voor Genderstudies en voor Raffia. De overige genomineerden ontvangen boekenbonnen, een oorkonde en een eervolle vermelding. Ook zij worden in de gelegenheid gesteld om op basis van hun scriptie een artikel te schrijven voor Raffia.

Lees meer

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu