Generali AM Innovatie scriptieprijs | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij Generali

Branche
Pension / Insurance
Hoofdkantoor Holland
Diemen
Medewerkers buitenland
85000
Medewerkers NL
480
Omzet
629000000

Generali: Generali AM Innovatie scriptieprijs

Datum Doorlopend
Richting
Techniek
...
>> Alles bekijken
1st prize
€5 000
Locatie
Location: 
Diemen
01-09-2013
Deadline
Verstreken

Prijzengeld

De beste scriptie wordt beloond met geldbedrag van € 5.000,-. Deze prijs wordt uitgereikt op het hoofdpodium tijdens de Verzekeringsbranchedag op 19 november 2013. Daarnaast wordt er aan de genomineerde en winnende studenten aandacht besteed in de media van Kluwer. Een uitgelezen kans dus om je als student te presenteren, ook aan de arbeidsmarkt. Om deel te kunnen nemen moet de scriptie door de examinerende hogeschool of universiteit zijn beoordeeld met een minimum van een 7,0. Meer informatie over de voorwaarden voor deelname vind je in het Reglement Generali AM Scriptieprijs 2013, te vinden op de website. De scripties worden beoordeeld door de onafhankelijke jury. Inschrijven voor de Scriptieprijs van 2013 kan middels Inschrijfformulier Scriptieprijs 2013 ook te vinden op de website.
Lees meer

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu