De NBN-Rabobank Scriptieprijs | Scriptie.nl
Moongro

Deze vacature is verstreken

Werken bij Netwerk Bedrijfsethiek Nederland Scriptieprijs

Netwerk Bedrijfsethiek Nederland Scriptieprijs: De NBN-Rabobank Scriptieprijs

Datum Doorlopend
Richting
Communicatie
...
>> Alles bekijken
1st prize
€1 500
01-03-2015
Deadline
Verstreken

De NBN-Rabobank Scriptieprijs

nzendtermijn geopend tot 1 maart 2015

Het Netwerk Bedrijfsethiek Nederland (NBN) looft ieder jaar de NBN-Rabobankscriptieprijs uit. Ook dit jaar maakt de student met de beste afstudeerscriptie op het gebied van bedrijfsethiek, integriteit en/of maatschappelijk verantwoord ondernemen kans op een prijs van € 1.500,- euro. De prijs wordt mogelijk gemaakt door de Rabobank.

De laatste uitreiking vond plaats op 14 mei 2014 bij de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht.

Lees meer

NBN-Rabobankscriptieprijs 2015

De NBN-Rabobankscriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de schrijver of schrijfster van de beste afstudeerscriptie met bedrijfsethiek, integriteit en/of maatschappelijke verantwoordelijkheid als hoofdonderwerp. Ook kunnen scripties worden ingediend waarbij bedrijfsethiek een belangrijke invalshoek is binnen een bredere probleemstelling. Met de scriptieprijs willen het NBN en de Rabobank studenten stimuleren zich te richten op bedrijfsethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen en de implementatie daarvan in de strategieontwikkeling en bedrijfsvoering van ondernemingen. Voor zowel de beste master- als bachelor-scripties is er voor elk een prijs van € 1.500,- beschikbaar. 

Lees meer

Scriptie Matchmaker Totaal prijzengeld €4.000

Scriptie Matchmaker

In Nederland zijn er vele geldprijzen te winnen met je scriptie. Meer dan €100.000 euro per jaar!!

Door het invoeren van enige gegevens in onze scriptie-prijs-matchmaker ontdek je binnen twee minuten voor welke scriptieprijzen jouw scriptie in aanmerking komt.

Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden via mail in je inbox in jouw eigen dashboard. Zo weet je precies wanneer je je kan aanmelden voor een scriptieprijs die aansluit bij jouw studie en scriptie.

Veel succes!

Match nu