Overslaan en naar de inhoud gaan
Business & IT

Business & IT

In de business & IT zijn een tal van mogelijke opleidingen die jou kunnen opleiden tot een professional. Met kennis van business & IT zijn hackathons goede evenementen waar jij kan werken aan je vaardigheden en kan leren van anderen. Mocht je een stage zoeken op het gebied van IT & ICT? Bekijk deze dan hier!

Voor bedrijven is informatietechnologie cruciaal, want informatietechnologie is meer dan alleen de computer en een softwareprogramma: de medewerkers moeten er ook mee kunnen werken. De opleiding gericht op Business & IT leert je hoe je IT-systemen ontwikkelt en invoert in bedrijven. Je moet als business it’er er over nadenken hoe je de systemen kan ontwikkelen dat alle belanghebbende en gebruikers er makkelijk mee kunnen werken en alle informatie uit kunnen halen die ze nodig hebben. Je moet dus van zowel de medewerker als de techniek weten wat de ‘wensen en mogelijkheden’ zijn.

Als afgestudeerde in Business & IT heb je een tal van mogelijkheden in het werkveld. Door je kennis op alle IT vlakken en je inzicht in bedrijfsprocessen en informatiestromen. Je kan bedrijven adviseren bij het zoeken en implementeren van de juist ICT-oplossingen, je configureert systemen voor document management, content management en customer relation management op maat van bedrijven en begeleidt hen bij de introductie van deze systemen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden in de richting van IT & ICT!

Als specialist in business intelligence en business analytics, haal je uit terrabytes bedrijfsgegevens net die informatie die nodig is om strategische bedrijfsbeslissingen te sturen en te ondersteunen.

MNG Scriptie articles