Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhousedag

IKEA, elk huishouden in Nederland heeft thuis wel iets van dit gigantische Zweedse warenhuis staan. Klinkt ook logisch als je hoort dat IKEA elk jaar 9.000 olympische zwembaden kan vullen met de verkochte artikelen. 

Elke minuut groeit IKEA en blijft groeien. Daarom zijn zij op zoek naar managers van de toekomst die hun 13 warenhuizen in Nederland nog harder laten groeien. IKEA is een bedrijf dat op waarden is gebaseerd en passie heeft voor het leven thuis! Alle ontworpen producten worden gemaakt met de gedachte dat het leven thuis nog beter wordt. Er wordt hard gewerkt om de klanten van IKEA zo veel mogelijk kwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen.

De basis van IKEA is goed, maar kan altijd beter, efficienter, sneller en milieuvriendelijker. Kan jij meedenken, meegroeien en meebouwen aan het verbeteren van het IKEA concept? En houd jij van Zweedse balletjes? Dan zou jij wel eens de geschikte kandidaat zijn voor de Inhousedag van IKEA op 20 oktober.

IKEA heeft behoefte aan toekomstige leidinggevenden die wel van aanpakken weten! En die ook nog beschikken over de benodigde kennis, vaardigheden en continu bereid zijn te leren. Oja, en zorg dat je de plattegrond van de desbetreffende IKEA uit je hoofd kent. Je schijnt er nog snel te verdwalen. Ontwikkeling staat bij IKEA centraal, er is dus altijd ruimte om door te leren!

Wil jij stappen maken op het gebied van jouw talenten en ambitie? Durf jij breder te denken en de poging te wagen om een manager van de toekomst te worden? Dan liggen jouw kansen bij IKEA! 

MNG Scriptie articles