Overslaan en naar de inhoud gaan

MS hackathon

Mobiele dokters is een initiatief van VvAA: Een healthcare netwerk van meer dan 120.000 healthcare professionals en heathcare instituten. En organiseerd het MS Hackathon!
Mobile artsen bieden een omgeving waarin de gezondheid innovators hun kennis kunnen delen en geïnspireerd worden om te brainstormen, ontwikkelen en implementeren van digitale ontwikkelingen. ‘Wij streven ernaar om medische professionals samen met de koplopers in de gezondheidszorg innovatie te brengen . Door samen te werken geloven dat we de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren!’
VvAA aan het woord: Met de MS Hackathon hebben wij de intentie om te laten zien dat de samenwerking tussen de verschillende disciplines en perspectieven leiden tot concrete oplossingen , waardoor de verbetering van de gezondheidszorg . Deze hackathon heeft voornamelijk de focus op de chronische , maar onvoorspelbare , de ziekte van multiple sclerose .

Meet MOVES
De Moves Foundation wil meer mensen inspireren om te bewegen tegen MS en om iedereen een kans geven om dat te doen. Moves aan het woord: ‘Dit doen we door het organiseren van het vlaggenschip evenementen zoals de MS Hackathon , Klimmen tegen MS en Arena Moves. Moves vergemakkelijkt ook anderen om te beginnen met het organiseren van hun eigen evenementen. In de toekomst zal er een MS - vrije wereld moeten zijn. Maar totdat de tijd willen we mensen met MS helpen om in beweging te blijven, om hun mogelijkheden te verkennen, met positieve vibes. Moves ondersteunt alle bijdragen, groot of klein. Wij zijn ervan overtuigd dat het niet de grootte is die telt , maar de beweging zelf. Samen kunnen we fondsen die het verschil maken verhogen’

Waarom een MS Hackathon?  MS is de meest voorkomende auto-immuunziekte van het centrale zenuwstelsel. Multiple sclerose ( MS) , ook bekend als sclerose of encefalomyelitis disseminata , is een demyelinerende ziekte waarbij de isolerende covers van zenuwcellen in de hersenen en het ruggenmerg beschadigd zijn. Deze schade verstoort het vermogen van delen van het zenuwstelsel om te communiceren. Door mee te doen aan het MS Hackathon kan jij je steentje bijdrage aan het oplossen van dit gezondheidsprobleem.

MNG Scriptie articles