QA / QC Officer | Scriptie.nl
Business Talent Network

Perfetti van Melle BeneluxQA / QC Officer

Application deadline 02-02-2017
Category

Supply Chain

Techniek

...
>> View all
Level
HBO
Location
Breda
Deadline:
02-02-2017 (For Past)
Category:

Supply Chain

,

Techniek

Level:
HBO
Location:
Breda
Start date:
-
02-02-2017
Deadline
Past
View all Graduate jobs from Perfetti van Melle Benelux

Omschrijving

De functie bestaat uit het bewaken van de kwalitatieve voortgang van het productieproces door onder andere het beoordelen van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten, controlestaten- en resultaten.

Je zet met de procesverantwoordelijke kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen en beheersplannen op, passend binnen het zorgsysteem. Dit gericht op continue verbetering van processen en methoden, teneinde een kwalitatief en veilig product te garanderen. Je meet en implementeert product- en of proceskenmerken om te controleren of er aan de gestelde kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen wordt voldaan, inclusief afhandeling interne en externe klachten. Binnen de functie beheer je documenten uit het kwaliteit managementsysteem en de hierin geïntegreerde systemen waaronder HACCP/FSSC22000, BRC, IFS.

Je organiseert en participeert in interne en externe audits teneinde aan de wettelijke verplichtingen en certificering te voldoen. Daarnaast ben je contactpersoon en aanspreekpunt voor externe contacten m.b.t. kwaliteitsaangelegenheden (o.a. ongediertebestrijding, NMI). Je neemt deel aan diverse vergaderingen en informeert hierin over QA/QC aangelegenheden zodanig dat afstemming wordt bereikt op operationeel en tactisch niveau. Binnen de functie houdt jij je tot slot bezig met het leiden, deelnemen of begeleiden van verbeterprojecten en verzorg je trainingen.

Read more

Kwalificaties

Als jij een echte smaakmaker bent, die een gezonde dosis doorzettingsvermogen heeft en zowel communicatief als analytisch sterk is, dan ben jij dé persoon voor deze functie. Wij zoeken kandidaten met een relevante opleiding op HBO niveau met bij voorkeur enige ervaring in de levensmiddelenbranche. Kennis van kwaliteitszorgsystemen is een pré. Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en schrift is een vereiste.

Je pakt planmatig en resultaatgericht zaken op en je geeft niet snel op bij complexe vraagstukken. Je bent gewend zelfstandig te werken, maar bent ook een teamspeler die goed met anderen weet samen te werken. Je bent in staat informatie op duidelijke wijze over te brengen op anderen en staat open voor feedback. Passie voor food, creativiteit en een hands-on mentaliteit zijn nodig om deze baan tot een succes te maken.

Read more

Working at Perfetti van Melle Benelux

Branche
FMCG
Headquarters Holland
Breda
Employee abroad
18000
Turnover
301000000