Junior Implementatiemanager Commercial Operations | Scriptie.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Schiphol GroupJunior Implementatiemanager Commercial Operations

Aanmeld Deadline 14-11-2016
Startdatum 14-11-2016
Richting

Finance

Management

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO & WO
Locatie
Schiphol
Deadline:
14-11-2016 (Over Verstreken)
Richting:

Finance

,

Management

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
Schiphol
Startdatum:
14-11-2016
14-11-2016
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Startersvacatures van Schiphol Group

Schiphol Group. A world of opportunities.

Schiphol heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen één van de meest toonaangevende luchthaven ondernemingen zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende bedrijfsvoering en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.000, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel: Europe’s preferred airport.

Lees meer

De functie

Als Junior Implementatiemanager Commercial Operations ben je de schakel tussen de Business Partners, Consumers en de Business Units van Schiphol. Binnen de grote projecten van Schiphol Group ben je namens Consumers verantwoordelijk voor het behalen van de geplande baten binnen de jou toegewezen deelprojecten. 
 
Naast jouw deelname aan verschillende kleine en/of deelprojecten verwachten wij ook dat je je actief inzet op het gebied van relatiebeheer. Je wordt dan ook verantwoordelijk voor een aantal accounts, waarmee je een optimaal klimaat weet te creëren voor uitwisseling van informatie en beïnvloeding van relevante partijen. Daar waar je verbeteringen kunt maken in de bedrijfsprocessen, pak je de uitdaging ook aan. Je rapporteert aan de Manager van de afdeling Commercial Operations en wordt gecoacht door de Senior Implementatie Manager.

Lees meer

Het profiel

  • Een recentelijk afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in technische bedrijfskunde of commercieel (economisch) management
  • Enige ervaring of affiniteit met commerciële processen heeft een sterke voorkeur
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Gevoel voor esthetiek
  • Je beschikt over een ‘gun’ factor
     
    Je vindt het leuk om te werken in een commerciële en complexe omgeving, waar je je als een spin in het web weet te bewegen tussen alle stakeholders. Je bent resultaatgericht, energiek, kunt anderen overtuigen en houdt tegelijkertijd het belang van de klant voor ogen. Daarnaast beschik je over een pragmatisch vermogen en ben je communicatief sterk.
Lees meer

Het aanbod

Schiphol Group is altijd in beweging en stimuleert dat ook bij haar medewerkers, letterlijk en figuurlijk. Je kunt rekenen op een uitstekend salaris (schaal 10) en secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven jou ruimte voor ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Zo is er een persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget voor o.a. opleiding, coaching, sporten, verlof. Daarnaast is er ook een Bring Your Own Device budget. Met behulp van flexibele werktijden bepaal je zelf een optimale werk/ privé balans. Verder krijg je de kans om in een inspirerende werkomgeving samen te werken aan unieke projecten met collega’s die oprecht trots zijn op hun bijdrage aan Europe’s Preferred Airport.

Lees meer

Interesse?

Heb je vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Lilian de Leeuw, Manager Commercial Operations op 06-53410379 of via leeuw_l@schiphol.nl.
 
Of solliciteer direct via onderstaande button, t.a.v. Gretsen de Jong, Recruiter (06-34120749 of gretsen.de.jong@schiphol.nl). Solliciteren kan tot en met 14 november 2016.

Lees meer

Werken bij Schiphol Group

Branche
Banking/Finance
FMCG
Telecom / IT
Technology / Industry
Hoofdkantoor Holland
Schiphol
Medewerkers NL
2000