QA / QC Officer | Scriptie.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Perfetti van Melle BeneluxQA / QC Officer

Aanmeld Deadline 02-02-2017
Richting

Supply Chain

Techniek

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO
Locatie
Breda
Deadline:
02-02-2017 (Over Verstreken)
Richting:

Supply Chain

,

Techniek

Niveau:
HBO
Locatie:
Breda
Startdatum:
-
02-02-2017
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Startersvacatures van Perfetti van Melle Benelux

Omschrijving

De functie bestaat uit het bewaken van de kwalitatieve voortgang van het productieproces door onder andere het beoordelen van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten, controlestaten- en resultaten.

Je zet met de procesverantwoordelijke kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen en beheersplannen op, passend binnen het zorgsysteem. Dit gericht op continue verbetering van processen en methoden, teneinde een kwalitatief en veilig product te garanderen. Je meet en implementeert product- en of proceskenmerken om te controleren of er aan de gestelde kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen wordt voldaan, inclusief afhandeling interne en externe klachten. Binnen de functie beheer je documenten uit het kwaliteit managementsysteem en de hierin geïntegreerde systemen waaronder HACCP/FSSC22000, BRC, IFS.

Je organiseert en participeert in interne en externe audits teneinde aan de wettelijke verplichtingen en certificering te voldoen. Daarnaast ben je contactpersoon en aanspreekpunt voor externe contacten m.b.t. kwaliteitsaangelegenheden (o.a. ongediertebestrijding, NMI). Je neemt deel aan diverse vergaderingen en informeert hierin over QA/QC aangelegenheden zodanig dat afstemming wordt bereikt op operationeel en tactisch niveau. Binnen de functie houdt jij je tot slot bezig met het leiden, deelnemen of begeleiden van verbeterprojecten en verzorg je trainingen.

Lees meer

Kwalificaties

Als jij een echte smaakmaker bent, die een gezonde dosis doorzettingsvermogen heeft en zowel communicatief als analytisch sterk is, dan ben jij dé persoon voor deze functie. Wij zoeken kandidaten met een relevante opleiding op HBO niveau met bij voorkeur enige ervaring in de levensmiddelenbranche. Kennis van kwaliteitszorgsystemen is een pré. Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en schrift is een vereiste.

Je pakt planmatig en resultaatgericht zaken op en je geeft niet snel op bij complexe vraagstukken. Je bent gewend zelfstandig te werken, maar bent ook een teamspeler die goed met anderen weet samen te werken. Je bent in staat informatie op duidelijke wijze over te brengen op anderen en staat open voor feedback. Passie voor food, creativiteit en een hands-on mentaliteit zijn nodig om deze baan tot een succes te maken.

Lees meer

Werken bij Perfetti van Melle Benelux

Branche
FMCG
Hoofdkantoor Holland
Breda
Medewerkers buitenland
18000
Omzet
301000000