Proces Technologist | Scriptie.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

Perfetti van Melle BeneluxProces Technologist

Aanmeld Deadline 02-02-2017
Richting

Supply Chain

Techniek

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO & WO
Locatie
Weert
Deadline:
02-02-2017 (Over Verstreken)
Richting:

Supply Chain

,

Techniek

Niveau:
HBO & WO
Locatie:
Weert
Startdatum:
-
02-02-2017
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Startersvacatures van Perfetti van Melle Benelux

Omschrijving

Voor de productielocatie in Weert, waar naast de bekende Fruittella snoepjes, Wybertjes en Poppins worden geproduceerd, zoeken wij een Proces Technologist.

Als Proces Technologist coördineer en ontplooi je activiteiten op het gebied van product en proces ontwikkeling, conform interne richtlijnen, met als doel verbetering, verbreding en verdieping van het productassortiment en optimalisatie van het productieproces. In overleg met de procesmanager initieer en begeleid je diverse ontwikkelings- en optimalisatieprojecten. Technologische ontwikkelingen worden vertaald naar nieuwe mogelijkheden en productieprocessen en procesparameters worden geoptimaliseerd. Verder begeleid je de opschaling van nieuwe producten. Alle relevante proces, product en grondstofgegevens worden gecentraliseerd en gestructureerd.

Als Proces Technologist ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbreiden van kennis en ervaring. Binnen je vakgebied signaleer je trends en ontwikkelingen en weet je de vertaalslag te maken naar praktische toepassingen.

Processtoringen en productafwijkingen worden onderzocht en geanalyseerd om van daaruit te komen tot structurele oplossingen. Als Proces Technologist fungeer je als troubleshooter bij productieproblemen en ben je in staat verbetervoorstellen te initiëren en uit te voeren. Je leidt verbeterprojecten en ondersteunt productie bij verbeterprojecten met als doel het proces continue te optimaliseren.

Lees meer

Kwalificaties

Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau, opleiding bij voorkeur richting Levensmiddelentechnologie of Procestechnologie. Je bent analytisch, gefocust op structurele verbeteringen en in staat als projectleider verbeterprojecten zelfstandig te leiden. Je begeeft je gemakkelijk op de werkvloer, bent communicatief vaardig en weet mensen te overtuigen en te enthousiasmeren

Lees meer

Werken bij Perfetti van Melle Benelux

Branche
FMCG
Hoofdkantoor Holland
Breda
Medewerkers buitenland
18000
Omzet
301000000