Toptalent in finance | Scriptie.nl
Business Talent Network

Deze vacature is verstreken

EIFFELToptalent in finance

Aanmeld Deadline 01-03-2017
Richting

Finance

...
>> Alles bekijken
Niveau
HBO
Locatie
Arnhem
Deadline:
01-03-2017 (Over Verstreken)
Richting:

Finance

Niveau:
HBO
Locatie:
Arnhem
Startdatum:
-
01-03-2017
Deadline
Verstreken
Bekijk hier alle openstaande Startersvacatures van EIFFEL

Dit ga je doen

Zodra je als toptalent bij EIFFEL aan de slag gaat, staat het eerste uitdagende project al voor je klaar. Voor onze opdrachtgever ga je aan de slag met rentederivatendossiers. Als onderdeel van een groot projectteam werk je aan het analyseren en beoordelen van deze dossiers en ben je van A tot Z bij het project betrokken. Op basis van je opleiding, ervaring en ambities pak je een specifieke rol binnen dit project op. Ondertussen start jouw opleidingstraject bij EIFFEL, gericht op de kennis die benodigd is om goede uitvoering aan het project te geven.

Lees meer

Jouw profiel

Je beschikt over veel ambitie en bent bereid om te investeren in jouw carrière. Projectmatig werken vraagt namelijk om flexibiliteit en een absolute topsportmentaliteit. Daarnaast heb je jouw HBO-, bachelor- of masteropleiding in de richting van finance, economie, bedrijfskunde of rechten afgerond en 0 tot 3 jaar relevante ervaring opgedaan. Jouw basiskennis is daarmee op orde: termen als rentederivaten, renteswaps, financieringen en ondernemingsvormen komen jou bekend voor. Je bent gestructureerd, kwaliteitsgericht, cijfermatig en analytisch sterk, bovendien pak je graag verantwoordelijkheid en zijn je soft skills goed ontwikkeld. Je bent communicatief sterk en werkt graag samen met anderen. Die set competenties maakt het verschil tussen goed en goud.

Lees meer

Ons aanbod

Je komt in dienst bij EIFFEL en daarmee geef je automatisch een stevige impuls van je carrière. In het intensieve programma is aandacht voor vakinhoud (wft, ondernemingsrecht, financieringen, rentederivaten, renteswap, rentecap, collar), persoonlijke ontwikkeling (TMA, intervisie) én vitaliteit. Ondertussen behaal je de Lean Yellow Belt en word je gecoacht door een team van specialisten. Samen met je ervaring op project betekent dit een steile leercurve en de kans om door te groeien naar een rol als expert. Met een leaseauto, een groot aanbod trainingen en opleidingen, een vitaliteitsprogramma en veel fun zijn de arbeidsvoorwaarden prima op orde.

Lees meer

Werken bij EIFFEL

Branche
Accountancy
Banking/Finance
Consultancy
Law / Fiscal / Notary
Non-Profit
Energy sector
Hoofdkantoor Holland
Arnhem